За мен

Здравейте,
казвам се Мария.На 23 години съм,родом от Хасково.От последните няколко години уча и работя в София.Към момента уча Икономика на туризма в УНСС и това е и сферата,в която работя.

Блогът ми се появи преди повече от две години и то съвсем импулсивно,
Обичам козметиката,пътуването,приятните аромати,кафето,големите чанти,книги и слънчеви очила!
Ако не се занимавам с блога,най-вероятно гледам сериали!
В блога си споделям за всички неща,които ме вълнуват. 

За тези от вас,които сега започват да ме четат ще напиша няколко изречения за да придобиете по-добра представа за мен.Обичам да експериментирам с ноктите и дори с косата си,но по-малко с грима.Почти не използвам очна линия никакъв бюти блогър не съм ,обожавам да използвам сенки и то сенки в по-топли и приятни цветове.Имам пъстри очи и тъмна коса. Кожата на лицето ми е проблемна и чувствителна.За мен е много важно продуктите,които използвам да имат приятен аромат и ако можех бих ароматизирала и блога си !

Снимките,които качвам са лично мои.Мнението за продуктите също.Ако имам предоставени продукти за проба или взето снимки,това ще бъде изрично посочено(най-вероятно в края на поста).


Надявам се блогът ми да Ви хареса и да си прекарвате приятно в моето местенце.Ако имате някакви въпроси-не се колебайте да се свържете с мен :))

2 коментара