Review: Golden Rose Color Expert 36

Здравейте,прекрасни!!
Не знам за вас, но аз обожавам тъмните лакове...по всяко време на годината. Всъщност обожавам всякакви лакове,но това е друга тема. Когато разбрах,че от Golden Rose имат нова колекция дълго се опитах да я избягвам,но срещата ни беше неизбежна.Знаех,че много ще ги харесам.Бях като малко дете пред щанда.Не знам как успях да се сдържа и да си взема само един. Определено няма да е последният. 

Golden Rose Color Expert 36

New Eve's Essentials

Здравейте,прекрасни!
Днес на гости са ми две блогърки,на които възложих трудната задача да споделят с вас , без кои 3 продукта не биха могли да се подготвят за новогодишната нощ. Какво отговориха авторките на Blog For Beauty and Relax и Kalis Inspiration Blog можете да прочетете след прекъсването.

Review:Essence Eyeliner Pen

Здравейте,прекрасни!
Надявам се да сте си изкарали прекрасно празниците,да сте прекарали много време с любимите хора и да сте получили желаните подаръци.
Аз малко загърбих блога и сега ми е доста странно да пиша.. Няколко пъти трия и вписвам на ново .. все едно карам колело отново. При мен времето все още е слънчево и се наканих да довърша обещаните ревюта. Преди няколко дни ви писах за спиралата от същия комплект,днес ще ви представя очната линия .
 

Essence Eyeliner Pen

Hurry up Christmas!!

Здравейте,прекрасни!!
Коледа е вече съвсем на прага ни, но времето на вън е абсолютно неадекватно..Колкото и да обичам слънцето и да му се радвам,по Коледа трябва да има сняг..как иначе ще дойде Дядо Коледа да донесе подаръци ?? 

Май ще трябва да се задоволим със снега ,който вали из блога. 

Днес ще ви покажа любимия ми тоалет за тези странни топли дни. В родния ми град е винаги слънчево,но доста ветровито. 

Съчетала съм любимото си кафяво палто с новите ми велурени ботички. Цветът им е много хубав, имат лека платформа и си ги взех на намаление (УРАА).

Трендът с накъсаните и навити дънки още не ме е пуснал от лятото. Е не са чак толкова скъсани колкото харесвам,но за зимата мисля,че е съвсем нормално. 

Пуловерът,всъщност е детски и е на сестра ми ,но страшно много ми хареса .Има и други привилегии,когато си дребен..освен,че всички те мислят за 13 годишен .. 




Палто -H&M
Блуза - Breeze Girls
Дънки- Dsquared2
Обувки - Deichmann
Чанта -MK
Слънчеви очила- River Island

Желая ви вълшебно посрещане на празниците!! 

Vegan Candies

Здравейте,прекрасни!
До Коледа вече остават броени часове !!!
Исках да ви споделя други рецепти за коледни сладки , но вече не остана време .За това реших да ви покажа една рецепта за здравословни ,но много вкусни бонбони.

Vegan Candies

Коледен Декупаж

Здравейте,прекрасни!!
Ако обичате да майсторите неща с ръце..то тази публикация е точно за ВАС . 
Малко в последния момент, но днес съм тук да споделя с вас една идея за коледна декорация..а защо не и коледен подарък. 

Review: Essence Lash Princess Mascara

Здравейте,прекрасни!! 
Определено не се нуждаех от нова спирала. Но прочетох няколко хубави ревюта за тази спирала и когато видях промоционалния пакет ...не можах да я пропусна. 

Essence Lash Princess Mascara

Review : Alverde 4 in 1 Concealer

Здравейте,прекрасни!
Днес ще ви представя един продукт, за който не бяха чувала нищо и го взех съвсем импулсивно , но се оказа доста добро попадение .

Alverde 4 in 1 Concealer

Beauty Haul

Здравейте,прекрасни!
След кратката пауза ,която направих отново се завръщам с порция нови покупки. Най-вероятно това ще е последната за тази година :)

Realash Info

Здравейте,прекрасни!!
Преди няколко дни ви споделих ,че започвам ново предизвикателство - цък .
Днес ще ви запозная малко повече със самия продукт . 

Ще започна с опаковката. Пристига в това малко кашонче. Когато го отворите ви очаква едно послание и една много симпатична черно-лъскава кутийка.


Аз лично не очаквах да намеря нещо кой знае какво вътре..Е била съм в грешка. От вътре ме очакваше продуктът, увит около една прекрасна розова хартия,която естествено си запазих .
Личи си ,че е обърнато внимание на продукта и опаковането му.


От марката обещават 25 % по-дълги и 84% по-гъсти естествени мигли.

 Продуктът се нанася вечер,на почистено лице. Необходимо е съвсем малко количество.Нанася се само на горните мигли-колкото се може по-близко до тях,подобно на очна линия.

Не ми се е случвало да усетя парене или някакво раздразнение. От марката препоръчват да се използва всяка вечер,в продължение на 8-12 седмици . След това може да се нанася 2-3 седмично. Продуктът би стигнал за доста дълъг период,понеже е леко воднист, а количеството,което е необходимо е мнооого малко . 

Повече за продукта можете да научите от сайта на марката http://www.realash.bg/ . 


Следващият пост ще бъде на 28.12 и в него ще ви покажа резултата от едномесечно ползване на серума.


*Продуктът ми е предоставен за проба от ПР, но мнението си е лично мое ! *

Updated: How I keep my brushes clean

Здравейте,прекрасни!!
 Преди няколко месеца ви показах как почиствам четките си . Процедурата вече е различна и реших да я споделя с вас . 

November Favorites

Здравейте,прекрасни!!
Покрай коледната еуфория щях да забравя да споделя с вас любимците си от вече изминалия ноември.

The Christmas Tag

Здравейте,прекрасни!!
Както вече ви споделих във фб страничката на блога , коледното настроение ме е обзело тотално Само преди няколко часа прекрасната Руми ме тагна и аз бързам да направя този супер сладък таг :))

Абонирай се за Глам новини

* indicates required